مواد لازم برای طرز تهیه كيک گردويی
آرد ۲ پيمانه
وانيل یک چهارم قاشق چايخوري
شيره انگور و گردو خرد شده از هر کدام ۱ پيمانه
بيكينگ پودر ۱ قاشق چايخوري
روغن و ارده از هر کدام نیم پيمانه
كره ۲ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه كيک گردويی
اصولا كيك گردويي از آن دست شيرينيهاي مقوي ميباشد كه وقتي ميل كنيد، انرژيتان چند برابر ميشود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژيتان ميشود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخممرغها را خوب هم ميزنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرمشده در محيط را به آن اضافه كرده و هم ميزنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه ميدهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگپودر را الك كرده و با مواد كاملا قاطی کنیم و در قالب چرب کرده بریزیم و روي آن نصف ديگر از گردوها را ميريزيم و در فر از قبل گرمشده با دماي صد و هفتاد درجه سانتيگراد به مدت چهل دقیقه تا چهل و پنج دقيقه بگزاریم