خانه / آشپزی / طرز تهیه كيک گردويی با شيره انگور و ارده

طرز تهیه كيک گردويی با شيره انگور و ارده

fo1374

مواد لازم برای طرز تهیه كيک گردويی

آرد ۲ پيمانه

وانيل یک چهارم قاشق چايخوري

شيره انگور و گردو خرد شده از هر کدام ۱ پيمانه

بيكينگ‌ پودر ۱ قاشق چايخوري

روغن و ارده از هر کدام نیم پيمانه

كره ۲ قاشق سوپخوري

تخم‌ مرغ ۳ عدد

طرز تهیه كيک گردويی

اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا قاطی کنیم و در قالب چرب‌ کرده بریزیم و روي آن نصف ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي صد و هفتاد درجه سانتي‌گراد به مدت چهل دقیقه تا چهل و پنج دقيقه بگزاریم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *