مواد لازم برای تهیه فلافل پنیر محلی
روغن برای سرخ کردن
آب به اندازه نیاز
نمک و فلفل به اندازه نیاز
جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد نخود ده قاشق غذاخوری
طرز تهیه فلافل پنیر محلی
اول پنیر محلی را به تکه های بزرگ چهارگوش برش دهید . جوش شیرین، آرد نخود، نمک و فلفل را با هم قاطی کنید و آب را به اندازه ای اضافه نمایید که خمیر خامه مانند درست شود . روغن را داغ کنید و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ نمایید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان
این فلافل را می توانید برای بچه های خود بپزید