خانه / آشپزی / طرز تهیه فلافل پنیر محلی

طرز تهیه فلافل پنیر محلی

fo973

مواد لازم برای تهیه فلافل پنیر محلی

روغن     برای سرخ کردن

 آب      به اندازه نیاز

 نمک و فلفل      به اندازه نیاز

 جوش شیرین      یک چهارم قاشق مرباخوری

 آرد نخود      ده قاشق غذاخوری

 پنیر محلی      سیصد و پنجاه گرم

طرز تهیه فلافل پنیر محلی

اول پنیر محلی را به تکه های بزرگ چهارگوش برش دهید . جوش شیرین،  آرد نخود، نمک و فلفل را با هم قاطی کنید و آب را به اندازه ای اضافه نمایید که خمیر خامه مانند درست شود . روغن را داغ کنید و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ نمایید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان

این فلافل را می توانید برای بچه های خود بپزید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *