خانه / آشپزی / طرز تهیه فریتاتا ایتالیایی

طرز تهیه فریتاتا ایتالیایی

 

  • ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کرده و کمی گرم کنید، مواد را داخل ظرف بریزید و خوب پخش کنید و روی حرارت قرار دهید، وقتی لبه‌های تخم مرغی فریتاتا شکل گرفت و پخت، با یک کفگیر به آرامی لبه‌های پخته شده را کمی بلند کنید تا تخم مرغ پخته نشده‌ای که روی فریتاتا مانده، به پایین سرازیر شده و بپزد.

 

فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که می‌توانید آن را با هر چیزی که دم دست دارید درست کنید. فریتاتا انواع بسیار گوناگونی دارد و به آن پیتزای تخم مرغی هم می‌گویند.

می‌توانید یک فریتاتای کاملا گیاهی درست کنید یا اینکه گوشت چرخ‌کرده یا ماهی هم به آن اضافه کنید، یا اصلا فریتاتایی درست کنید که ترکیبی از هر سه باشد!

زمان تهیه‌ی مواد اولیه: ۸ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم فریتاتا برای ۴ نفر

تخم مرغ ۸ عدد
نصف فنجان آب
ادویه یا سبزیجات معطر خشک‌‌شده یا تازه بنا به ذائقه به میزان لازم
کمی نمک
کمی فلفل
۲ فنجان سبزیجات خُرد شده، گوشت، مرغ یا بوقلمون، یا ماهی و یا ترکیبی از همه
نصف فنجان پنیر رنده شده

طرز تهیه فریتاتا:

ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود. در یک ظرف متوسط، تخم مرغ‌ها، ادویه، آب، نمک و فلفل را هم بزنید.

ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کرده و کمی گرم کنید، مواد را داخل ظرف بریزید و خوب پخش کنید و روی حرارت قرار دهید، وقتی لبه‌های تخم مرغی فریتاتا شکل گرفت و پخت، با یک کفگیر به آرامی لبه‌های پخته شده را کمی بلند کنید تا تخم مرغ پخته نشده‌ای که روی فریتاتا مانده، به پایین سرازیر شده و بپزد.
وقتی زیر فریتاتا خوب پخت و روی آن هم تقریبا پخته شد (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)، پنیر را روی آن بپاشید و ظرف را ۲ تا ۳ دقیقه در فری که از قبل داغ شده قرار دهید تا پنیر ذوب شده و پُف کند.
یا اینکه می‌توانید در ظرف را گذاشته و روی شعله بگذارید تا بپزد. فریتاتای شما آماده است، می‌توانید هر مدلی که دوست دارید برش بزنید و سرو کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *