خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه شیرینی مربایی

شیرینی-مربایی

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی

مربای میوه دو تا سه قاشق غذاخوری

آرد ۱ و ۱ سوم پیمانه

وانیل ۱ سوم قاشق چای‌ خوری

زرده تخم ‌مرغ ۱ عدد

شکر ۱ سوم پیمانه

کره نرم شده نیم پیمانه

طرز تهیه شیرینی مربایی

* اول فر را روی دمای سیصد و هفتاد و پنج درجه ی فارنهایت از قبل گرم کنید.

* آرد را الک بزنیم و کنار بگذارید.

* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنیم و هم بزنید.

* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کنیم و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

* داخل سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ بگزارید .

* خمیر را به اندازه توپ‌ های دو و نیم  سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله شش سانتی‌ متری از هم، داخل سینی فر بچینید.

* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به اندازه انگشت باشد، گود کنید و داخل آن را با مربای میوه از هر مزه که دوست دارید، پُر کنید.

* شیرینی‌ ها را به مدت هشت تا ده دقیقه یا تا وقتی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید بعد ، فر را خاموش کنید و صبر کنید تا شیرینی ‌ها سرد شوند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *