مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ اندازه چهار نفر
▪ زردچوبه و نمک به اندازه نیاز
▪ جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
▪ پیاز ۱ عدد
▪ کدو سبز خرد شده ۱ لیوان
▪ سیب زمینی خرد شده ۱ لیوان
▪ گوجه فرنگی رنده شده ۲ لیوان
▪ مرغ نصف سینه
▪ جو ۲ لیوان
طرز تهیه سوپ مرغ
اول پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. جویی را که از قبل خیسانده اید به آن اضافه کنید و به اندازه نصف ظرفی که می خواهید در آن سوپ بپزید، آب اضافه کنید. بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و گوشت مرغی را که از قبل پخته اید (مرغ را ریش ریش کنید) به مواد دیگر اضاف کنید . بعد از بیست دقیقه، به آن سبزیجات باقی مانده را اضافه کنید و در آخر، جعفری خرد شده را بریزید و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
این سوپ رژیمی است و برخی به این سوپ خامه اضاف می کنند اما اگر کالری دریافتی برای شما اهمیت دارد خامه نریزید و اب لیمو هم باعث می شود ویتامین سی سوپ کم شود