مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل برای شش نفر
سویا سس : به اندازه نیاز
نخود فرنگی با پوسب به صورت اریبی به دو نیم شده : صد و هفتاد گرم
آب : یکپیمانه
آب مرغ : چهارصد گرم
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده : یک قاشق سوپ خوری ( یا پودر زنجبیل : نصف قاشق سوپ خوری )
سرکه : یک قاشق سوپ خوری
خوری سویا سس : یک قاشق سوپ خوری
هویج متوسط خلال شده : دو عدد
جوجه پوست کنده و قطعه شده در ابعاد ۵/۲ سانتی متر : چهارصد و پنجاه گرم
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل
در فابله مناسب جوجه، هویج و یک قاشق سوپ خوری سویا سس و زنجبیل و سرکه و فلفل را ترکیب کنید و به آنها آب و آب مرغ را اضافه می نماییم در آن را بگزاریم و تا دو تا سه ۳ ساعت می پزیم.
نخود فرنگی و رشته فرنگی را اضافه کنیم در آن را دوباره بگزاریم تا وقتی رشته فرنگی بپزد (حدوداً هشت دقیقه).
بعد از پختن دوباره به آن به اندازه دلخواه سویا سس بزنیم .
این سوپ در کشورهای اسیایی طرفداران بسیاری دارد