مواد لازم برای تهیه سس قارچ
آرد : دو قاشق غذاخوری
کره : دو قاشق غذاخوری
قارچ : صد گرم
فلفل : کمی
نمک : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سس قارچ
اول قارچ ها را به خوبی بشویید و از درازا به تکه های کوچک، خورد کنید.
قارچها را در یک ظرف بریزید. فلفل و نمک و کره را داخل آنها بریزید و ظرف را بدون در، روی شعله کم به مدت ده دقیقه بگزارید تا کره، کاملا آب شود و قارچها زرد رنگ شوند.
آرد و شیر را در یک کاسه با هم قاطی کنید و مخلوط رادر حالی که هم میزنید، به آرامی، به محتوای ظرف بیفزایید .
به مدت ده دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید.
سرکه سیب را به سس اضافه نمایید .
سس شا آماده است و می توانید با غذاهای مختلف استفاده نمایید