خانه / آشپزی / طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

1

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

سرکه سیب : ۱ قاشق غذاخوری

شیر یا شیر و خامه : یک پیمانه
آرد :‌ دو قاشق غذاخوری
کره : دو قاشق غذاخوری
قارچ : صد گرم
فلفل : کمی
نمک : نصف قاشق چای‌خوری
طرز تهیه سس قارچ
اول قارچ ها را به خوبی بشویید و از درازا به تکه های کوچک، خورد کنید.
قارچ‌ها را در یک ظرف بریزید. فلفل و نمک و کره را داخل آنها بریزید  و ظرف را بدون در، روی شعله کم به مدت ده دقیقه بگزارید  تا کره،‌ کاملا آب شود و قارچ‌ها زرد رنگ شوند.
آرد و شیر را در یک کاسه با هم قاطی کنید و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی،  به محتوای ظرف بیفزایید .
به مدت ده دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.

سرکه سیب را به سس اضافه نمایید .

سس شا آماده است و می توانید با غذاهای مختلف استفاده نمایید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *