مواد لازم برای تهیه سرکه ترخون
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
سركه دو پیمانه
برگ تازه ترخون دو پیمانه
طرز تهیه سرکه ترخون
۱- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، كمی آنها را له نمایید .
۲- برگهای له شده را داخل ظرفی بریزید.
۳- سركه را روی برگها بریزید.
با انجام اینكار، عطر و طعم ترخون به سركه منتقل میشود.
۵- سركه را از صافی بگزانید ، بعد آن را داخل بطریها بریزید.
قبل از انجام اینكار داخل هر بطری، یك شاخه ترخون قرار دهید .
چون این سرکه ها فقط برای شش ماه مانداگری دارند