مواد لازم برای تهیه ساندویچ فرانسوی گرم
پنير ورقه اي دو عدد
كالباس مكعبي شده به اندازه نیاز
تخم مرغ آبپز حلقه شده یک عدد
زيتون سياه حلقه شده چهار عدد
گوجه فرنگي حلقه شده یک عدد
خيارسبز حلقه شده یک عدد
كاهو خرد شده به اندازه نیاز
سس كچاپ كمي
سس خردل كمي
مايونز دو قاشق غذاخوري
پنير كرافت شيشه اي چهار قاشق غذاخوري
نان فرانسوي بلند یک عدد
طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم
نان را مثل عکس از وسط باز كنيد. يك طرف نان را با قاشق پنير بکشید بعد طرف ديگر نان را سس مايونز بزنید و كمي كچاپ بریزید و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد بعد دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.مواد مورد نياز را وسط نان بگزارید بعد پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.
نان را در آلومينيوم بپیچید بعد به مدت پنج دقيقه در فر قرار دهید تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.ساندويچ را از فر بیرون بیاورید با كارد به صورت رول ببرید و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.