● مواد لازم برای داخل رولت:
▪ وانیل: ۱ قاشق مرباخوری
▪ کره نرم شده: شش قاشق غذاخوری
▪ پودر قند: ۱ لیوان
▪ پنیر خامه ای: دویست گرم
مواد لازم برای تهیه رولت کدو حلوایی
▪ گردوی خرد شده: ۱ لیوان
▪ شکر: ۱ لیوان
▪ پوره کدو حلوایی پخته: دو سوم لیوان
▪ تخم مرغ: سه عدد درشت
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر میخک: هر کدام نصف قاشق مرباخوری
▪ آرد: سه چهارم لیوان
▪ پودر قند: یک چهارم لیوان
طرز تهیه رولت کدو حلوایی
دمای فر را روی دویست درجه سانتی گراد بگزارید . در سینی مناسب رولت ، کاغذ روغنی بگزارید . روی یک حوله نازک آشپزخانه کمی پودر قند بپاشید. آرد، بکینگ پودر، دارچین،جوش شیرین، میخک و نمک را با هم الک کنید. تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا غلیظ و یکنواخت شود. پوره کدو را به مواد اضافه نمایید و هم بزنید و بعد آرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نمایید . مایه کیک را روی سینی بریزید و پهن کنید و بعد گردو روی آن بپاشید. کیک را به مدت سیزده تا پانزده دقیقه در فر بپزید. بعد از درآوردن، کیک را بلافاصله روی حوله بگزارید و کاغذ روغنی را از روی کیک بکنید. کیک را همراه با حوله لوله کنید و بگذارید سرد شود. برای تهیه مواد داخل کیک ، پودر قند ، پنیر خامه ای ، کره و وانیل را هم بزنید تا یکنواخت شود . کیک لوله شده را به آهستگی باز کنید و حوله را بردارید. مواد پنیر خامه ای را داخل کیک بمالید و دوباره لوله کنید. رولت به دست آمده را در فویل نایلونی بپیچید و بگذارید به مدت ۱ ساعت در یخچال باشد . قبل از برش زدن رولت، کمی پودر قند روی آن بپاشید و برش بزنید.
امیدوارم لذت لذیذ بودن این کیک را ببرید