رولت مرغ فلورنتینا یک غذای محلی ایتالیایی است که در بیشتر کشور های دنیا محبوبیت خاص دارد
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ فلورنتینا
پنير پيتزا – پنجاه گرم
آرد سوخاري – به اندازه نیاز
روغن ۳ قاشق غذاخوري
شير – ۱ ليوان
تخممرغ – ۱ عدد
ژامبون مرغ – ۱ ورق
پياز – شصت گرم
قارچ – شصت گرم
اسفناج – پانصد گرم
فلفل دلمهاي – ۱ عدد
سينه مرغ – ۱ عدد
طرز تهیه رولت مرغ فلورنتینا
سينهمرغ را با يك چاقوي تيز از وسط باز ميكنيم و آن را با استيككوب يا گوشتكوب بکوبیم و كنار ميگذاريم. در ماهيتابه کمی روغن بریزیم ، پياز و فلفلدلمه خرد شده را به آن اضاف کنیم و بعد قارچ را به آن اضافه ميكنيم تا خوب بپزد. اين مخلوط را هم كنار ميگذاريم.در قابلمه كوچكي مقدار كمي آب بریزیم و اسفناج را به آن اضافه کنیم و به مدت ۲ دقيقه آن را بخارپز و آبكش ميكنيم و بعد آب اضافه آن را با فشردن ميگيريم. بعد در روي سينهمرغ يك پر ژامبون مرغ را بگزاریم و بعد اسفناج پخته شده را روي آن گذاشته، قارچ، فلفلدلمه و پياز پخته شده را اضافه ميكنيم و کمی جعفري ساطور شده را روي آن ميپاشيم و در آخر، پنير را روي مواد ذكر شده بگزاریم و از يك طرف سينهمرغ را مثل پاكت ميبنديم و آن را در يك عدد كيسه فريزر بگزاریم ، به مدت ۱ ساعت داخل يخچال بگزاریم تا خوب به هم بسته شود.رولت مرغ را از كيسه فريزر بیرون بیاوریم و آن را در آرد سفيد و بعد در تخممرغ و شير مخلوط قرار دهیم و در آخر در آرد سوخاري آغشته کنیم و آن را به آرامي در روغن نه چندان داغ بگزاریم تا به آرامي بپزد . آن را اسلايس کنیم و ميل ميكنيم.