خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت عصرانه

طرز تهیه رولت عصرانه

fo1406

مواد لازم برای تهیه رولت عصرانه

 نمك                                    یک چهارم قاشق چايخوري

 خيارشور                                   نیم پيمانه

 سوسيس هات‌داگ                                ۲ عدد

 سس فرانسوي                                به اندازه نیاز

 جعفري خرد شده                               ۲ قاشق سوپخوري

 سس مايونز                                        نیم پيمانه

 ژامبون مرغ                                        صد و پنجاه گرم

سيب‌زميني پخته و رنده شده                          یک پنجم  پيمانه

 روغن مايع                     یک پنجم قاشق سوپخوري

 آبجوش                            ۱ قاشق سوپخوري

 تخم‌مرغ                                           ۴ عدد

 كره ذوب‌شده                                سی گرم

آرد                                         هشتاد گرم

طرز تهیه رولت عصرانه

زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا مي‌كنيم. سفيده و نمك را با همزن برقي مي‌زنيم تا سفت شود. زرده و آبجوش را با همزن برقي مي‌زنيم تا حجيم شود، بعد زرده را به همراه روغن مايع و كره به سفيده اضافه كرده و با لیسک به صورت دوراني مخلوط مي‌كنيم. آرد را در سه تا چهار مرحله روي مواد الك كرده و مخلوط مي‌كنيم.
اگر خواستيم از صفحاتي سليكوني استفاده كنيم كمي از مواد را سفيد برمي‌داريم و داخل حفره‌ها را با آن پر مي‌كنيم. به مابقي مواد رنگ مجاز خوراكي افزوده، مخلوط مي‌كنيم و روي صفحه را با مايه مي‌پوشانيم. بعد در فري كه از قبل با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، ‌به‌ مدت ۱۲ تا ۱۵دقيقه مي‌گذاريم تا پخته شود. اگر صفحه سيليكوني در دسترس نبود، مواد را داخل سيني ۳۰×۴۰ پهن مي‌كنيم. سوسيس‌ها را كامل مي‌‌پزيم و بعد درون‌ روغن سرخ مي‌كنيم. مواد مياني بجز سس فرانسوي همه را با هم مخلوط مي‌كنيم. نان را بعد از پخت و خنك شدن باز مي‌كنيم. سس فرانسوي را يك لايه نازك روي نان مي‌ماليم و بعد سيب‌زميني را روي سس پهن مي‌كنيم. سوسيس‌ها را درسته در كنار نان كه قرار است مركز رولت باشد، مي‌گذاريم و با دقت رول مي‌كنيم و با كاغذ دور رولت را مي‌پوشانيم و در يخچال مي‌گذاريم، بعد از خنك شدن برش مي‌زنيم و در ظرف مورد نظر مي‌چينيم.

این رولت را می توانید به عنوان پیش غذا یا میان وعده استفاده کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *