خانه / آشپزی / طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

fo963

مواد لازم برای تهیه دیپ زیتون با پنیر

فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام

پودر فلفل قرمز تند یک هشتم قاشق چای خوری یا بیشتر به دلخواه

پنیر رنده شده چدار یا گودا نصف پیمانه

زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده نصف پیمانه

زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده نصف پیمانه

پیازجه حلقه حلقه شده سه قاشق چای خوری

ماست معمولی یک چهارم  پیمانه

پنیر خامه ای صد و بیست گرم

طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

اول زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا قاطی شوند. بقیه مواد را داخل پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا  موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور میل کنید .

این یک پیش غذای سبک و حاضری خوشمزه  برای یک عصرانه  یا یک مهمانی خودمانی است .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *