مواد لازم برای تهیه دنده کباب بره برای چهار نفر
فلفل سياه يک چهارم قاشق چايخوری
پودر خردل ۱ قاشق چايخوري
سير دو حبه، رنده شده
سس فلفل شش قاشق غذاخوري
آبليمو شش قاشق غذاخوري
سس سويا يكچهارم پيمانه
سس كچاپ يكچهارم پيمانه
شكر قهوه ای ۱ قاشق غذاخوري
دنده گوسفندي بیست و چهار عدد
طرز تهیه دنده کباب بره
تمام مواد لازم را با هم قاطی کنید و دندهها را حداقل ۱ ساعت در آن بخوابانيد. اگر آنها را از شب قبل آماده نمایید خیلی بهتر است.
توري كباب پز را روي منقل يا كباب پز آماده کنید . دندهها را از مايه خارج کنید و سس اضافي را از روي آن پاك كنيد تا در منقل چکه نکند . دندهها را حدود ربع ساعت كباب كنيد، بعد با نان، پياز، جعفري، گوجهفرنگي و مخلفاتي كه دوست داريد، سرو كنيد.
نکات:
به جاي سس تند ميتوانيد از سس باربيكيو هم استفاده نمایید
در یک روش دیگر، دندهها را بعد از طعمدار كردن در فويل بپیچانید و يك ساعت و نيم در طبقه میانی فر با دماي صد و هفتاد درجه سانتيگراد ميپزند. در اين روش دندهها آب مياندازد. براي همين در سی دقیقع آخر فويل را باز كنيد تا خشك و برشته شوند.
براي مغزپختتر شدن بهتر است توري را طوري قرار دهيد تا دندهها از آتش حداقل ۸ سانتيمتر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنيد.
در مدت كباب كردن دندهها روي آن از مايه باقيمانده كه با چهار قاشق غذاخوري روغن مخلوط شده است، بماليد.
این نوع کباب یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی می باشد