مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل دلمه
▪ میتوان فقط از مرزه هم خشک یا تازه استفاده کرد
▪ ترخون یک سوم پیمانه
▪ پیاز چه یک سوم پیمانه
▪ نعناع خرد شده یک سوم پیمانه
▪ جعفری خرد شده یک سوم پیمانه
▪ نمک و فلفل سیاه و شکر دو تا سه قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه فرنگی سه تا چهار قاشق سوپخوری
اگر دوست داشتید میتوانید برای مواد دلمه به اندازه نیک پیمانه از لپه نیم پز هم استفاده نمایید .
▪ برنج صد گرم
▪ روغن آب کرده سه تا چهار قاشق سوپخوری
▪ پیاز متوسط دو تا سه عدد
▪ گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم
▪ فلفل دلمه ای قرمز یا سبز یا زرد چهار عدد
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه
پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود .بعد گوشت را از روی آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.
سر فلفلها را می بریم و تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا فلفلها کمی نرم شوند . گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم .
بعد داخل فلفل ها را با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا ببندیم و آنها را مرتب در ظرف می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در سینی گردی بشکل شعاع می چینیم وسط سینی و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد.
امیدواریم خوشمزه درست کرده باشید