خانه / آشپزی / طرز تهیه دلمه تره‌ فرنگی

طرز تهیه دلمه تره‌ فرنگی

2015571551060a

مواد لازم برای تهیه دلمه تره‌ فرنگی

نمك و فلفل و روغن زیتون و آب به اندازه نیاز

هويج بزرگ ۱ عدد

رب گوجه‌ فرنگی دو قاشق سوپخوری

نعنا، شويد و جعفری خرد شده از هر كدام ۲ قاشق غذا خوری

برنج پخته ۲ پيمانه

گوشت چرخ كرده صد گرم

پياز ۳ عدد

تره‌ فرنگی درشت ۱ كيلوگرم

طرز تهیه دلمه تره‌ فرنگی

قسمت سفيد تره‌فرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقه‌هاي تره‌فرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقه‌اي کنید و كف قابلمه كنار هم بچینید و دلمه‌ها را روي آن بگزارید . کمی آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه نمایید و با در بسته اجازه دهيد دلمه‌ها بپزند.

این دلمه از غذاهای محلی کشور ترکیه است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *