خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر گلابی

طرز تهیه دسر گلابی

fo847

 

مواد لازم برای مایه کیک

بادام خام آسیاب شده نیم پیمانه

نمک نیم قاشق چایخوری

شکر اگر قهوای باشه بهتره یگ پیمانه

آب یک پیمانه

روغن نیم پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق و نصفی

آرد دو پیمانه

تخم مرغ سه عدد

گلابی ۳ عدد پوست گرفته و با ۱ لیوان آب و ۱ پیمانه شکر و چند عدد چوب دارچین پخته شود و بعد از سرد شدن از وسط برش داده و به دوقسمت کنید.

مواد لازم برای سس گلابی :

سه عدد گلابی را پوست بگیرید با یک پیمانه شکر قهوای وچند تیکه چوب دارچین  یک لیوان آب بپزید گلابی های پخته شده را له کنید این سس گلابی شماست .

طرز تهیه دسر گلابی

تخم مرغهارا با شکر وروغن با همزن برقی خوب بزنید .ودارچین وبادام مقداری اضافه نمایید و بزنید. حالا کمی آب وکمی ارد اضافه نمایید وبزنید این کار را ادامه دهید تا آرد وآب تمام شود دارچین را هم اضافه نمایید و بزنید مایه را درون قالب های کوچک بریزید ورویشان نصف گلابی بگذارید و کمی پودر بادام بریزید و داخل فر بمدت بیست دقیقه و با حرارت صد و شصت درجه سانتی گراد بپزید و بعد از سرد شدن با سس گلابی و خامه سرو نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *