مواد لازم
- گوشت ران (مکعبی خردشده): ۵۰۰ گرم
- پیاز (خلالی شده): ۲ عدد
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- ماست: ۱۵۰ میلی لیتر
- گرام ماسالا: ۱ ق چ
- زنجبیل (رنده شده): ۱ ق چ
- سیر (له شده): ۱ حبه
- هل سبز: ۲ عدد
- زیر سیاه: یک دوم ق چ
- چوب دارچین: ۵ سانتی متر
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- پودر دارچین: ۱ ق چ
- آب لیمو ترش: ۱ ق س
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱. ماست، گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، زیره سیاه، پودر دارچین، نمک و فلفل قرمز را درون کاسه ای ریخته با هم مخلوط کنید. بعد گوشت را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس آن را به مدت ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
۲. پیاز را درون قابلمه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت مزه دار شده را از مایه خارج کنید و به همراه چوب دارچین به پیاز بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
۳. ۲ پیمانه آب و مخلوط ماست را به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید، سپس آن را به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
۴. در ۱۰ دقیقه آخر گوجه فرنگی را به ۴ قسمت مساوی و به همراه آب لیمو ترش به خورش بیفزایید و از روی حرارت بردارید.
۵. خورش آماده شده را درون ظرفی بریزید و همراه با گشنیز و فلفل سبز تزیین و سرو کنید.