مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
زردچوبه و زعفران به میزان لازم
ادویه ۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱تا ۲ قاشق
پیاز : یک عدد
دو تا سه قاشق روغن داخل قابلمه روی حرارت ملایم داغ نمایید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه می کنیم و پنج تا شش دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در کمی آب داغ ) را اضافه نمایید و یک چرخ بدهید . سه پیمانه آب بریزید ، حرارت را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را سه ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید .
چهار تا پنج قاشق روغن در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را ده تا دوازده دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید .