خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم

1

مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم

روغن، نمک، فلفل                 به میزان لازم

زردچوبه و زعفران                  به میزان لازم

ادویه                                 ۲ قاشق چایخوری

آبلیمو                                ۲تا ۳ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی                  ۱تا ۲ قاشق

پیاز :                                 یک عدد

گل کلم :                            ۵۰۰ گرم
طرز تهیه خورش گل کلم

دو تا سه قاشق روغن داخل قابلمه روی حرارت ملایم داغ نمایید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه می کنیم و پنج تا شش دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در کمی آب داغ ) را اضافه نمایید و یک چرخ بدهید . سه پیمانه آب بریزید ، حرارت را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را  سه ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید .

چهار تا پنج  قاشق روغن در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را ده تا دوازده دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید .

 پانزده دقیقه قبل از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و آب لیمو را روی آن بدهید ؛ بعد در قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را کم کنید تا گل کلم بپزد  و خورش جا بیفتد و به روغن بنشیند .
خورش شما آماده شده است نوش جان کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *