خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش فسنجان با پودر فندق

طرز تهیه خورش فسنجان با پودر فندق

fo934

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با پودر فندق

نمک کمی

ران مرغ به اندازه دلخواه

رب انار چهار صد گرم

پیاز متوسط یک عدد

پودر فندق سیصد گرم

طرز تهیه خورش فسنجان با پودر فندق

۱.فندقها رو در ماهی تابه میریزیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم تفت بخوره البته مدام هم میزنیم بعد بین پارچه و یا حوله تمیزی میریزیم و با کف دست ساییده تا پوست فندقها جدا بشه (اگه یکمقدار از پوستها روی فندق موند خیلی مهم نیست).بعد هم آسیاب میکنیم به همراه پیاز(حتما ۲یا۳بار چرخ میکنیم)

۲.فندق آسیاب شده رو میذاریم روی حرارت به اندازه ۱قاشق روغن مایع هم میریزیم و با مقدار کمی زردچوبه+نمک تفت میدیم.

۳.حالا مقداری آب سرد اضافه میکنیم حرارت رو زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد بعد هم حرارت رو خیلی کم میکنیم تا جا بیفته و خوب روغن بیاندازه(خیلی بهتره که قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدیم).

۴.بعد از یکساعت که تقریبا یک مقدار هم رنگش تغییر کرده رب انار رو اضافه میکنیم.

۵.و در مرحله آخر که دیگه خورش هم خوب جا افتاده مرغ پخته شده رو اضافه و بعد از ۴۵دقیقه از روی حرارت برمیداریم.(من در این مرحله مقداری زعفرون دمکرده هم اضافه کردم)

۶.برای پخت مرغ :مرغ رو در مقداری روغن +زردچوبه+نمک با حرارت کم یه مقدارتفت میدیم بعد فلفل دلمه ای+هویج+مقداری آب اضافه میکنیم حالا اجازه میدیم تا مرغ بپزه بعد به فسنجون جا افتاده اضافه میکنیم. این هم از غلظت خورشتمون البته غلظتش باز بستگی به خودتون داره .
نکته:

داخل این خورشت مثل خورش فسنجون با گردو اگه خواستید آب اضافه نمایید ، آب سرد اضافه نمایید اینجوری به فندقها شوک وارد می شود و باعث میشه که روغن داخل بافتش، زودتر خارج شود .

میتوانیم از فیله مرغ یا از تکه های مختلف مرغ استفاده نماییم .

در آخر پخت بعد از مزه کردن اگه بیش از اندازه ترش بود کمی شکر اضافه نمایید
مقدار رب انار بستگی به غلظت خورش دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *