مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ با الو بخارا
سه تا چهار قاشق روغن در ظرف روی حرارت ملایم داغ نمایید و مرغ را ده تا دوازده دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
آلو را اضافه نمایید و پنج شش دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در کمی آب داغ) را با کمی نمک و فلفل اضافه نمایید و یک چرخ بدهید . ۱ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،حرارت را کم نمایید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را سی تا سیو و پنج دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .