خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت مرغ با الو بخارا

طرز تهیه خورشت مرغ با الو بخارا

1

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ با الو بخارا

روغن، نمک و فلفل                                        به اندازه نیاز
 زعفران و زردچوبه                                          به اندازه نیاز
آلو بخارا خیسانده و هسته گرفته شده                نیم کیلو
پیاز ساطوری شده                                         یک عدد
سینه و ران خورد کرده مرغ                                     نیم کیلو
طرز تهیه خورشت مرغ با الو بخارا

سه تا چهار  قاشق روغن در ظرف روی حرارت ملایم داغ نمایید و مرغ را ده تا دوازده دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .

 آلو را اضافه نمایید و پنج شش دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در کمی آب داغ) را با کمی نمک و فلفل اضافه نمایید و یک چرخ بدهید . ۱ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،حرارت را کم نمایید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را سی تا سیو و پنج دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .

 این خورش باید کم آب و روغن دار باشد ؛ اگر در اخر پخت آب دار بود ، در قابلمه را باز بگذارید و  شعله ر ا کمی زیاد نمایید تا مرغ به روغن بنشیند .
این دستور غذا برای پنج یا شش نفر می باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *