مواد لازم برای تهیه خورشت سیب سرخ
رب گوجه فرنگي نصف قاشق سوپخوری
زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به اندازه نیاز
آبليمو نصف استكان
روغن صد گرم
پياز سرخ شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
سيب سفيد يا قرمز متوسط ۷ عدد
گوشت ماهيچه يا مغز ران نیم کیلو
طرز تهیه خورشت سیب سرخ
گوشت را خورد کنید ، بشویید و با پياز سرخ شده كمی تفت دهيد.
۲ تا ۳ ليوان آب درون آن بریزید بگذاريد گوشت با شعله ملايم کم کم بجوشد و بپزد.
سيبهای پوست کنده شده را درون قابلمهای بگزارید و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه کنید كه سيبها نبايد شكل خود را از دست بدهند.
بعد مقداری شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه کنید تا دوباره بجوشد فقط تا اندازه كه بپزد و له نشود.
وقتی خور شما پخت سيبها را كنار آن بگزارید