خانه / آشپزی / طرز تهیه خوراک گوشت چینی

طرز تهیه خوراک گوشت چینی

fo1099

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت چینی

نمک و فلفل     به اندازه نیاز

پودر سیر     ۱ قاشق مربا خوری

 روغن زیتون      ۱ قاشق غذا خوری

 سس سویا      ۱ قاشق غذا خوری

 کلم بروکلی یا لوبیا      ۱ لیوان

 زنجفیل      ۱ قاشق مربا خوری

 گوشت استیک      صد و پنجاه گرم

طرز تهیه خوراک گوشت چینی

گوشت را باریک بصورت خلال  کنید  و با پیاز و روغن زیتون و پودر سیر و زنجفیل ۱۰ دقیقه تفت دهید و بعد سس سویا و کلم بروکلی یا لوبیا سبز خرد کرده را اضافه کنید و پنج دقیقه  دیگر تفت می دهید.مقدار کالری این غذا چهارصد و بیست است .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *