خانه / آشپزی / طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی

طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی

fo1395

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ اسپانیایی

سس فلفل تند (اگر دوست داشتید ) كمي

شربت قند نسبتا غليظ دو قاشق سوپخوری

شكر دو قاشق سوپخوری

آب پرتقال يا آب یک چهارم پيمانه

سس گوجه فرنگي یک چهارم پيمانه

سس باربكيو سه چهارم  پيمانه

روغن دو قاشق چای خوری

سير ريز خرد شده يا پوره سير آماده دو حبه یا یک قاشق چای خوری

فلفل سياه یک چهارم قاشق چای خوری

نمك یک چهارم قاشق چای خوری

ران مرغ (فقط قسمت پايين ران) هشت تكه

طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی

۱. پوست مرغ را بکنید و در سيني فر كه با کمی روغن چرب شده است بچينيد. نمك و فلفل را روي آن پاشيده وبه مدت بیست و پنج دقيقه در فر دماي سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهايت يا صد و نود درجه سانتيگراد بپزيد.

۲. در اين فاصله سس را تهيه كنيد. در يك ماهيتابه متوسط، سير را به مدت ۳۰ ثانيه در روغن زيتون داغ و روي حرارت متوسط بپزيد. سس باربكيو، سس گوجه فرنگي، آب پرتقال، شكر و شربت -و در صورت تمايل سس فلفل تند- را اضافه كرده بهم بزنيد تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.

۳. به كمك قلم موي آشپزي يا قاشق، سس را با احتياط روي مرغها بماليد، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنيد. مرغهاي سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه ديگر يا زماني كه كاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهايت يا ۸۲ درجه سانتيگراد بپزيد.باقيمانده سس را مجددا گرم كنيد و هنگام سرو روي مرغها بدهيد.

۴. اين رانهاي تنوري را ميتوانيد با غذاهايي مقل برنج ساده، پوره سيب زميني و يا انواع سبزيجات پخته میل نمایید .

این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای اسپانیایی است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *