خانه / آشپزی / طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

fo893

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب استانبولی

نمک و فلفل سیاه                                                         به اندازه نیاز

روغن زیتون                                                                  نیم پیمانه

آبلیموی تازه                                                                 دو تا سه قاشق غذاخوری

نعنای خشک                                                                یک قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای خورد                                                     یک تا دو  عدد

گوجه فرنگی کوچک                                                        هشت تا ده  عدد

پیاز کوچک پوست گرفته                                                 ده تا دوازده  عدد

سیر کوبیده                                                                 سه تا چهار  حبه

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                           یک کیلو گرم

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

این کباب اصلاتا غذای ترکی استانبولی است اما بخاطر خوشمزه بودنش بیشتر مردم دنیا این نوع جوجه کباب رو می پزند

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *