مواد لازم برای درست کردن تورندو
قارچ ۱۰۰ گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
كره آب شده ۱۰۰ گرم
روغن مایع یك قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یك قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ دو عدد
سركه نصف پیمانه
سیر له شده یك تا دو حبه
پیاز یك عدد
فیله گوساله ۲۵۰ گرم
روش پخت تورندو
گوشت را سی دقیقه قبل در فلفل بخوابانید. پسیر و پیاز را داخل ظرف مناسبی بریزید. بعد سركه را با کمی آب، سس گوجه فرنگی و مقداری نمك روی شعله كم بگذارید تا جوش بیاید و آب آن تمام شود. بعد آن را بردارید تا سرد شود. زرده تخممرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ماری داغ كنید. كره را كمكم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مثل مایونز، غلیظ درست شود . بعد ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه کنید و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، کمی روغن بریزید و تورندو را در تابه یا گریل گرم بیندازید. بعد از ۲ ، ۳دقیقه برگردانید و بعد از ۳ دقیقه دیگر نمك بزنید و بردارید. تورندو شما درست شده است، سس را در ظرف جداگانهای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیبزمینی پخته یا سرخ كرده روی میز بگذارید