خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

h188h08

مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال

پوست نارنج کمی

فلفل کمی

پوست پرتقال چهارصد گرم

نمک کمی

سركه یک لیتر

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب بجوشانیم و بیست و چهار ساعت در آب سرد قرار دهیم و گاهی آب آنرا عوض نماییم تا تلخی آن کاملا از بین برود  . بعد پوستها را روی پارچه پهن می نماییم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا چرخ بزنیم  و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان بریزیم و چند جوش می‌دهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می نماییم .

ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه نماییم ، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می‌نمائیم و می‌جوشانیم .
امیدواریم این ترشی را حتما امتحان کنید و  از این ترشی بسیار خوشمزه لذت ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *