مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال
پوست نارنج کمی
فلفل کمی
پوست پرتقال چهارصد گرم
نمک کمی
طرز تهیه ترشی پوست پرتقال
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب بجوشانیم و بیست و چهار ساعت در آب سرد قرار دهیم و گاهی آب آنرا عوض نماییم تا تلخی آن کاملا از بین برود . بعد پوستها را روی پارچه پهن می نماییم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا چرخ بزنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان بریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط می نماییم .