مواد لازم برای تهیه ترشی نازخاتون شمالی
پیاز رنده شده : دو قاشق سوپخوری
نعنای خشک : نصف قاشق سوپخوری
گلپر : ۱ قاشق سوپخوری
آبغوره : نصف لیوان
آب انار : دو لیوان
گوجه فرنگی درشت : چهار تا پنج عدد
بادمجان قلمی : هشت تا ده عدد
طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی
بادمجانها را روی آتش یا در فر کباب کنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر بچیتیم و بعد فر را با حرارت چهارصد درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا” شصت درجه کف فر بگزاریم تا بادمجانها کاملا” پخته شوند سپس آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگیها آب جوش بریزیم و پوست آنها را بکنیم و گوشت آنها را خرد نماییم آبقوره و آب را با بادمجان ساطوری مخلوط کنیم و بگزاریم به آرامی جوش بخورد و کاملا” به خورد بادمجان برود ، سپس گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن بریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکههای گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است مقداری گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم .
غذای شما آماده شده است نوش جان