بله درست شنیدید.موز را بیشتر به نام افزودنی به شیرینی و… شناخته اید ولی تابحال به ترشی آن فکر نکرده اید.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه ترشی موز برای شما عزیزان آموزش داده ایم.
مواد لازم:
موز / ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
سیب سبز (نگینیخردشده) / ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
شکر / ۴/۱ پیمانه (۲۶ گرم)
نمک / ۱ قاشق چایخوری (۷ گرم)
زنجبیل تازه (رندهشده) / ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم)
دارچین (پودرشده) / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
سرکه سفید / به مقدار لازم
روش تهيه:
موز را پوست گرفته به وسیله مخلوطکن به صورت پوره در آورید. سیب را به همراه مواد بالا با شکر، نمک و ادویهها مخلوط كرده در شیشه استريل بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. در ظرف را محکم ببندید.