مواد لازم برای تهیه ترشی لبو
آب : به مقدار لازم
سرکه : نصف پیمانه
نمک : یک قاشق غذاخوری
سیر کاملا ریز شده : ۵ حبه
لیموترش بزرگ : یک عدد
لبوی متوسط : ۳ عدد
طرز تهیه ترشی لبو
اول لبوها را با پوست داخل یک زودپز بریزید و به مدت سی دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند.
دوم پوست لبوها را خیلی نازک بکنید و هر مدل که دوست دارید آن ها را خرد نمایید ، فقط نباید خیلی ریز نشوند.
سوم آنها را داخل یک ظرف شیشه های با دهانه بزرگ یا سفالی بریزید.
چهارم نمک، سیر، سرکه و آب لیمو را داخل آب بنفش درون زودپز بریزید بعد آنها را در ظرفی که لبوها را در آن گزاشته اید ، بریزید. مواظب باشید سطح آب بالاتر از سطح لبوها باشد. اگر مقدار آب لبوها، کافی نیست، دوباره به ظرف آب داغ اضافه نمایید و در گوشه ای بگذارید.
ترشی شما یک روز بعد آماده می شود این ترشی برای روز های سرد خیلی خوشمزه است