مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون پرورده خانگی
یکی دو قاشق دانه انار خشک (اگر هم نداشتید مهم نیست مزه را تغییر نمیدهد )
۱ قاشق چایخوری آویشن سابیده
۱ قاشق مرباخوری نعنا خشک سابیده
۲ قاشق آبلیمو
دویست و پنجاه تا سیصد گرم گردو چرخ کرده ( بازم زیاد و کمیش به ذائقه تون بر می گرده!)
۱ پیمانه و نیم رب انار ( می تونین بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید)
پانصد گرم زیتون هسته گرفته
طرز تهیه ترشی زیتون پرورده
اگر زیتون ترش و شور بود به مدت یک ساعت توی آب بگزارید نت شوری زیادش برود ، مواظب باشید بیشتر تو آب نماند چون بی مزه می شود( هر چقدر زیتون کمتر شور باشه، کمتر باید تو آب بماند ، راه درستش اینه که نیم ساعت که گذشت بچشیدش و اگه یه شوری معمولی داشت از آب درش بیارین). زیتون رابریزید تو سبد، آبش که رفت بریزید تو یه کاسه بزرگ و رب انار و آبلیمو رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب که مخلوط کردید یک ساعت بگذارید داخل یخچال تا سرد شود یا اگر عجله دارید همونطوری بخورید. میل خودتونه!
لذتش ر ا ببرید