ذرت نقش ویژه ای در طعم دهی به غذاهای ما دارد ولی شاید کمتر کسی اسمی از ترشی ذرت به گوشش خورده باشد .در ادامه مطلب زیر طرز تهیه ترشی ذرت را به شما کاربران عزیز آموزش میدهیم.
طرز تهیه ترشی ذرت:
ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید.
به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید.
داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.