این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های دیگه هم طرفدار زیاد داره! یه ترشی تند و شیرین با طعم زعفرون.
مواد لازم:
- انبه ۵ کیلوگرم
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
- کشمش ۱ مشت
- سرکه ۲ لیوان
- شکر یک و نیم پیمانه
- سیر ۸ حبه
- فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
- سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۱ استکان
آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه زعفرانی:
۱. از انبه های نرسیده استفاده کنید.
طرز تهیه:
- به تکه های انبه کمی نمک و زردچوبه بزنید و برای یک روز زیر نور آفتاب بذارید.
- کشمشها رو به همراه سرکه و شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بجوشونید. انبهها رو اضافه کنید و بذارید چند قل بزنه. بعد سیر و در آخر زعفران رو اضافه کنید. قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه.
- فلفل قرمز، سیاه دانه و تخم گشنیز رو در ماهیتابه ای که از قبل داغ شده بریزید، بعد از چند دقیقه که عطر ادویه همه جا رو پر می کنه، این ترکیب رو هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
- ترشی رو در شیشه تمیز و خشک بریزید و درب اون رو محکم ببندید. ترشی بعد از ۳ هفته نگهداری در دمای اتاق آماده می شه.