خانه / آشپزی / طرز تهیه تارتلت گردو

طرز تهیه تارتلت گردو

0428554572392114102a

مواد اولیه :

وانيل ۱ قاشق چايخوری

نمك نیم قاشق چايخوري

تخم مرغ ۱ عدد

كره صد و بیست گرم

پودر شكر نیم پيمانه

آرد ۱ و نيم پيمانه

مواد لازم مياني:

پودر شكر صد گرم

عسل ۵ قاشق غذاخوري

وانيل ۱ قاشق چايخوري

تخم‌مرغ ۱ عدد

خامه ۲ قاشق غذاخوري

پودر فندق هفتاد گرم

پودر گردو دویست گرم

طرز تهيه خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط مي‌كنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد مي‌دهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه مي‌كنيم تا خمير يك‌دست شود.  در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم.

طرز تهيه مواد مياني:
تخم‌مرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را مي‌زنيم بعد عسل و پودر مغزها را اضافه می نماییم .
خمير را با وردنه باز کنید و داخل قالب‌هاي تارتلت بگزاریم ، روي خمير با چنگال چند سوراخ درست کنیم  با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن بگزاریم  تا خمير داخل فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتي‌گراد به مدت ده دقيقه بگزاریم بعد  آن را بیرون بیاوریم و كاغذ و حبوبات را برمي‌داريم و مواد مياني را داخل آن مي‌ريزيم و دوباره داخل فر به مدت بیست دقيقه مي‌گذاريم. بعد از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال مي‌‌كنيم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *