مواد لازم برای تهیه بال مرغ کارائیب
بال مرغ = دو و نیم الی سه کیلو
آب پرتقال = یک چهارم فنجان
آبلیمو = یک چهارم فنجان
سرکه سیب = یک چهارم فنجان
پیازچه خرد شده چهار عدد
سیر خرد شده چهار حبه
پودر زنجبیل = یک قاشق سوپ خوری
آویشن = دو قاشق چایخوری
ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) =دو قاشق سوپخوری (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم)
فلفل سیاه = یک قاشق سوپخوری (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)
تخم رازیانه = دو قاشق چایخوری
شکر معمولی = دو قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای = یک چهارم فنجان
عسل = یک چهارم فنجان
فلفل قرمز تند = یک عدد
سویا سس = یک چهارم فنجان
طرز تهیه بال مرغ کارائیب
تمامی مواد لازم را در مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید . بعد یک سوم ازمواد را بردارید و بگزارید کنار و بال های مرغ را با دو سوم باقی مانده از مواد خوب مخلوط کنید و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) بریزید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال قرار دهید.
یک سوم از موادی که گزاشتیم کنار را روی شعله بگزارید تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود.
بعد از شش ساعت بالها را از یخچال بیرون بیاورید و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر ۲ عدد کاغذ مخصوص فر بگزارید (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با دویست درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهیم ، پانزده الی بیست دقیقه وقت می دهیم و بعد سینی را از فر بیرون بیاورید کاغذ دور مرغ ها را بردارید و بقیه سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره پانزده الی ببیست دقیقه در فر قرار دهیم تا غذای ما پخته شود .