خانه / آشپزی / طرز تهیه بال مرغ کارائیب

طرز تهیه بال مرغ کارائیب

imageService

مواد لازم برای تهیه بال مرغ کارائیب

بال مرغ = دو و نیم  الی سه کیلو

آب پرتقال = یک چهارم فنجان

آبلیمو = یک چهارم فنجان

سرکه سیب = یک چهارم فنجان

پیازچه خرد شده چهار  عدد

سیر خرد شده چهار  حبه

پودر زنجبیل = یک قاشق سوپ خوری

آویشن = دو قاشق چایخوری

ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) =دو قاشق سوپخوری (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم)

فلفل سیاه = یک قاشق سوپخوری (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)

تخم رازیانه = دو قاشق چایخوری

شکر معمولی = دو قاشق سوپخوری

شکر قهوه ای = یک چهارم  فنجان

عسل = یک چهارم  فنجان

فلفل قرمز تند = یک عدد
سویا سس = یک چهارم  فنجان

طرز تهیه بال مرغ کارائیب

تمامی مواد لازم  را در مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید . بعد یک سوم  ازمواد را بردارید و بگزارید کنار  و بال های مرغ را با دو سوم  باقی مانده از مواد خوب مخلوط کنید و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) بریزید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال قرار دهید.

یک سوم  از موادی که گزاشتیم کنار  را روی شعله بگزارید تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود.
بعد از شش ساعت بالها را از یخچال بیرون بیاورید و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر ۲ عدد کاغذ مخصوص فر بگزارید (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با دویست درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهیم ، پانزده الی بیست دقیقه وقت می دهیم و بعد سینی را از فر بیرون بیاورید کاغذ دور مرغ ها را بردارید و بقیه سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره پانزده  الی ببیست دقیقه در فر قرار دهیم تا غذای ما پخته شود  .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *