مواد لازم برای تهیه باقلا پلو با گوشت
دارچین به اندازه نیاز
نمک به اندازه نیاز
ادویه به اندازه نیاز
زعفران به اندازه نیاز
پیاز دو عدد
باقلا سبز پانصد گرم
شوید پانصد گرم
برنج یک کیلو
گوشت دنده هفتصد و پنجاه گرم
طرز تهیه باقلا پلو با گوشت
برنج را خیس کنید . گوشت را با زعفران و پیاز و ادویه و نمک بگذارید بپزد . اگر باقلاهایتان درشت بودند آنها را خلالی و کوچکتر کنید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش نمایید . ( برای باقلا پلو باگر زودتر برنج را آبکش کنید بهتر است ) کف قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بزنید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .
باقلا پلو یکی از لریرترین غذاهای ایرانی است امیدوارم لذت ببرید