●مواد لازم برای سس :
▪جوز هندی رنده شده :: مقداری
▪تخم مرغ :: یک عدد
▪شیر پاستوریزه :: یک لیوان
▪آرد :: یك و نیم قاشق سوپ خوری
▪كره ی پاستوریزه :: سی گرم
مواد لازم برای تهیه بادمجان و كدوی توپر
▪نمك و فلفل :: به اندارع نیاز
▪كدوی خورشتی :: شش عدد متوسط
▪بادنجان قلمی :: شش عدد متوسط
▪روغن زیتون :: دو قاشق سوپ خوری
▪پیاز خرد شده :: یک عدد متوسط
▪سیر خرد شده :: یک عدد متوسط
▪گوشت چرخ كرده :: چهارصد گرم
▪گوجه فرنگی رنده شده :: دویست گرم
▪رب گوجه فرنگی :: یك چهارم لیوان
▪آب گوشت :: دویست و پنجاه میلی لیتر
▪برنج :: شصت و پنج گرم
▪جعفری خرد شده :: دو قاشق سوپ خوری
▪پنیر پیتزا رنده شده :: چهل گرم
●طرز تهیه سس :
كره را روی حرارت ذوب كنید. آرد را اضافه كرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا كمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را كم كم اضافه كرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور كامل به صورت یكنواخت در بیاید.
طرز تهیه بادمجان و كدوی توپر
بادنجان و كدو را از طول نصف كنید. داخل آن را با قاشق خالی كنید. بادنجان وكدویی را كه با قاشق درآورده اید، به طور كامل ساطوری كنید. روغن را داغ كرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه كنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود. بادنجان و كدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل كنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط كنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمك و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنید. كمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.