خانه / آشپزی / طرز تهیه املت گوشت و تخم مرغ

طرز تهیه املت گوشت و تخم مرغ

DSC_0088

مواد لازم برای تهیه املت گوشت و تخم مرغ

فلفل و زردچوبه  به اندازه نیاز

روغن  دو قاشق غذاخوری

کره   دو قاشق غذاخوری

نمک  نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ زده شده  پنج  عدد
گوشت چرخ شده  دویست گرم

طرز تهیه املت گوشت و تخم مرغ

۱-گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم امی گذریم و به مدت پنج دقیقه هم می زنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه می کنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنیم و گوشت را تفت می دهیم.
۴. تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کنیم و با قاشق چوبی آن را هم می زنیم تا تخم مرغ ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا وقتی که تخم مرغ ها درست شوند به هم زدن ادامه می دهیم.
۵. مواد را د اخل ظرفی بریزیم و سرو می کنیم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *