مواد لازم برای تهیه املت ماکارونی
نمک و فلفل – به اندازه نیاز
سس کچاپ – به اندازه نیاز
آب ۲ قاشق غذاخوری
نمک به اندازه نیاز
روغن سرخ کردنی – ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد کرده – ۲ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی ریز خرد کرده – نیم پیمانه
پیاز خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
ماکارونی مدلدار ریز – شصت گرم
تخممرغ زده شده – ۲ عدد
طرز تهیه املت ماکارونی
ماکارونی را طبق دستور روی بستهبندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونیها از هم جدا شوند.یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید.
پیاز را در آن تفت دهید و گوجهفرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند.
حالا تخممرغها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم بزنید و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد.
شعله را کم نمایید و در تابه را بگزارید تا تخممرغها سفت و زیر آن طلایی شود. املت پخته شده را با سس کچاپ تزئین نمایید .