مواد لازم برای تهیه املت قارچ و پنیر
▪ نمک و فلفل به اندازه دلخواه
▪ ۱ چهارم فنجان قارچ خرد شده
▪ ۱ چهارم فنجان پنیر مازارولا
▪ ۱ چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ ۳ عدد گوجه فرنگی
▪ ۳ عدد تخم مرغ
▪ ۱ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه املت قارچ و پنیر
تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به آن اضافه نمایید . کره را در تابه ای در اندازه متوسط بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز بگزارید . مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن اضافه کنید . در تابه را بگزارید و آن را به مدت ۴ دقیقه روی شعله ملایم اجاق گازبگزارید . املت را بعد از طبخ، سریع سرو نمایید .