مواد لازم برای تهیه املت فنجانی
نمک و فلفلسیاه به اندازه کافی
تخممرغ ۴ عدد
پنیر پیتزا رنده شده سه چهارم پیمانه
جعفری ساطوری شده یک چهارم پیمانه
گوجهفرنگی ۴ عدد
طرز تهیه املت فنجانی
فر را از قبل با دمای چهارصد درجه فارنهایت یا دویست درجه سانتیگراد روشن کنید.
سرگوجهفرنگیها را با چاقوی تیزی جدا کنید و کلاهک آن را کنار بگذارید. تخم داخل گوجهفرنگیها را با قاشق بیرون بیاورید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخممرغ را داخل یک گوجهفرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. کلاهک گوجهفرنگیها را روی آنها قرار دهید و در یک ظرف مناسب بگزارید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی که تخممرغ سفت و پنیر آب شود داخل فر داغ بگزارید . املتهای فنجانی درست شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین نمایید .