خانه / آشپزی / طرز تهیه املت عدس

طرز تهیه املت عدس

fo690

مواد لازم برای تهیه املت عدس

نمك و فلفل سياه                    به اندازه نیاز

گوجه‌ فرنگي كوچك حلقه شده            دویست گرم

آب يا شير                            ۳ قاشق غذاخوري

تخم مرغ                                 ۸ عدد

روغن مايع                                ۲ قاشق غذاخوري

پياز قرمز حلقه شده                     ۲ عدد

كلم بروكلی خردشده                  دویست و بیست و پنج گرم

عدس                                      نصف پيمانه

طرز تهیه املت عدس

عدس را در قابلمه‌اي بریزید و حدود بیست و پنج دقيقه بپزيد. بعد كلم‌هاي ریز ریز شده را به آن اضاف کنید و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر جوز بزند . روغن را كف يك تابه مناسب بریزید  و حلقه‌هاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد قرار دهید و فر را با دماي دویست درجه سانتي‌گراد يا چهارصد درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت بیست و پنج دقيقه بپزد.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسه‌اي هم بزنيد و سبزيجات و گوجه‌فرنگي را به آن اضافه نمایید . عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.

مخلوط تخم‌مرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت ده  دقيقه در فر قرار دهید و با استفاده از يك كفگير مواد املت را به مركز تابه هدايت كنيد تا تخم‌مرغ‌هايي كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، بعد آن را دوباره به مدت پانزده دقيقه در فر قرار دهید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

نوش جانتان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *