خانه / آشپزی / طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی

fo2903

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی

نمک و فلفل به اندازه نیاز

قارچ متوسط ورق شده چهار عدد

کرفس خرد شده یک عدد

فلفل دلمه خرد شده یک چهارم  یک فلفل کامل

پیاز متوسط یک عدد

سیر ۱ بوته (به میزان نیاز)

گوجه فرنگی یک کیلو گرم

طرز تهیه املت اسپانیایی

گوجه فرنگی ها را میشوییم و پوست میکنیم، خرد کرده مثل املت میگذاریم بپزد.
همه این مواد را خرد کرده و به املت اضافه می کنیم تا خوب بپزد ولی له نشود.
آخر کار وقتی املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روی آن میزنیم و پنیر پیتزا کاملا روی آن می پاشیم.

نکته در تهیه املت اسپانیایی:
دستور املت اسپانیایی ۳ تا تخم مرغ دارد من تخم مرغ زیادی داخل املت دوست ندارم طعم املت را در این صورت دیگر احساس نمیکنیم بخاطر همین ۲ تا از آن ها را حذف کردم شما اگر دوست داشتید می توانید ۳ تا تخم مرغ بزنید.

املت اسپانیایی بسیار خوشمزه هست به امتحانش کنید .

دستور پخت و مواد لازم بالا برای چهار نفر می باشد و بیست دقیقه هم نیاز است برای پختن

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *