مواد لازم برای تهیه اشکنه گوجه سبز
نمک و فلفل به اتدازه نیاز
زردچوبه یک قاشق سوپخوری
آرد سفید دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ چهار عدد
شنبلیله یگ قاشق سوپخوری
روغن صد و پنجاه گرم
پیاز سه عدد
شكر سه قاشق غذاخوری
گوجه سبز نیم کیلو
طرز تهیه اشکنه گوجه سبز
پیاز را خرد كرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ كرده كمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می كنیم.
سپس ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه كافی به آن نمك و فلفل اضافه می كنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شكنیم و با كمی نمك مخلوط می كنیم و كم كم در مایه اشكنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یكجا بسته نشود . پس از ۲ تا ۳ جوش اشكنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشكنه می ریزیم بعد از پختن سه قاشق شكر به آن اضافه می نمایید . بطور كلی در همه اشكنه ها بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن سه تا چهار عدد تخم مرغ .را درسته در آن بیندازیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و بپزد