مواد لازم برای تهیه اسکالپ میگو
روغن مایع به اندازه نیاز
نمک و فلفل به اندازه نیاز
لیمو ترش دو قاشق غذاخوری
سس سویا سه قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به اندازه نیاز
پودر سوخاری به اندازه نیاز
پودر جوز هندی یک قاشق چایخوری
تخم مرغ دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد
زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
میگو پوست کنده دویست و پنجاه گرم
سیر چهار حبه
طرز تهیه اسکالپ میگو
اول میگو ها را داخل لیمو – پیاز رنده شده – زنجبیل – سیر – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. ۳ ساعت باید زمان مواد بماند تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
بعد میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در پودر سوخاری بزنیم و دوباره در تخم مرغ زده شده قرار دهیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در آخر در روغن داغ سرخ کنیم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.
نوش جان امیدواریم خوشتان بیاید