خانه / آشپزی / طرز تهیه آش گوجه فرنگی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

1

مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی

فلفل ، نمک ، زردچوبه     اندازه نیاز

آب گوشت       دو تا سه لیوان

نعناع خشک    دو قاشق غذاخوری

 پیاز    دو تا سه عدد متوسط

غوره    نصف لیوان

برنج یک استکان

آبغوره یک لیوان

لوبیا چیتی یک لیوان

سبزی هفتصد و پنجاه گرم

گوجه فرنگی یک کیلو و نیم

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

در یک قابلمه بزرگ ، کمی روغن داغ نمایید و پیاز را در آن سرخ نمایید تا سبک شود.سپس کمی زردچوبه به آن اضاف کنید و  بگذارید کاملا طلایی شود.

نصف پیاز پیاز داغ را می توان برای تزیین نگه دارید .لوبیا را از آب در بیاورید و همراه پیاز تفت دهید و بعد پنج شش لیوان  آب روی آن بریزیدو بگذارید تا یک  ساعت روی حرارت متوسط و درب بسته بپزد.بعد از نرم شدن لوبیا ،برنج را آبکش نمایید و همراه با آب گوشت داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود بعد سبزی خرد شده را همراه با غوره داخل مواد بریزید(دقت کنید آش در این مرحله نباید خیلی هم آب داشته باشد .در همین حد که آب روی سبزی را گرفته باشد کافی است. اگر نیاز به ریختن آب بود از آب جوش استفاده نمایید)درب قابلمه را ببندید و بیست دقیقه بگذارید سبزی با درب بسته بپزید وجوش بیاید.گوجه ها را میکس نمایید .بیست دقیقه بعد از ریختن سبزی،آب گوجه فرنگی را به آش اضافه کنید  ،شعله را زیاد کنید و مدام آش را هم بزنید.در این مرحله یک قاشق نعناع خشک را بدون تفت دادن داخل آش بریزید و ادویه را هم اضافه نمایید .شعله  را ملایم کنید و سی دقیقه بگذارید تا آش جا بیافتد و در این مدت هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از جا افتادن آش آبغوره را داخل آش بریزید و شعله را خاموش نمایید و مدام هم بزنید تا آبغوره به خرد آش رود

با نعنا خشک و پیاز داغ تزیین کنید و میل کنید نوش جان

این غذا محلی تبریز می باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *