خانه / آشپزی / طرز تهیه آش دندونی با قلم گاو

طرز تهیه آش دندونی با قلم گاو

fo215

 

 

مواد لازم برای تهیه آش دندونی با قلم گاو

    آرد دو قاشق غذاخوري

    زردچوبه دو قاشق چايخوري

    روغن سه قاشق غذاخوري

    پياز دو عدد متوسط

    قلم گاو یک تكه

    انواع حبوبات غير از لپه یک پيمانه

گندم پوست كنده یکونیم پيمانه

طرز تهیه آش دندونی با قلم گاو

گندم را شسته و در قابلمه با ۲ ليوان آب روي حرارت بگذاريد. مراقب باشيد كه آب داخل قابلمه نجوشد. ملاحظه مي كنيد كه حباب و كف سفيد رنگي سطح آب را مي پوشاند. قبل از جوشيدن زير گاز را خاموش كنيد، روي درب دمي گذاشته و با همان گاز خاموش ۵ الي ۶ ساعت بماند. مي توانيد از شب تا صبح روي بخاري با شعله كم بگذاريد. مي بينيد حجم گندم زياد مي شود و تا سطح آب بالا مي آيد.

در قابلمه ديگري پياز داغ كنيد. زردچوبه را اضافه كنيد و تفت دهيد. قلم گاو و حبوبات را همراه آب (ميزان آب قدري باشد كه روي قلم را بپوشاند.) بگذاريد بپزد تا حبوبات كاملاً نرم شود.

بعد از پخته شدن حبوبات، قلم را از قابلمه خارج كنيد، گندم را به آن اضافه كنيد و بگذاريد آش غليظ شود. يك ربع قبل از پايان پخت، آرد را در كمي آب سرد حل كنيد و در قابلمه بريزيد.

اين سوپ بسيار  مقوي و خوشمزه است و پخت اين آش برای کودکان خیلی مقید است.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *