خانه / آشپزی / طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه آش بلغور

fo1457

مواد لازم برای تهیه آش بلغور

لیمو ترش تازه: به اندازه نیاز
نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه نیاز
نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
لوبیا قرمز پخته: ۱ پیمانه
بلغور: ۱ پیمانه
گوجه‌ فرنگی: ۱ عدد
فلفل‌ دلمه‌ ای کوچک: ۱ عدد
سیب‌ زمینی متوسط: ۱ عدد متوسط
طرز تهیه آش بلغور
* از نیم ساعت قبل بگزارید بلغور در آب خیس بخورد
* سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد نمایید و بگزارید کنار
* پیاز را خلال کنید و سرخ کنید.
* نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضاف کنید و تفت دهید.
* بعد رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
* بلغور را با کمی آب به بقیه‌ مواد اضافه نمایید .
* یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم اضاف کنید و بگذارید با در بسته و شعله ملایم سیب‌زمینی نرم شود.
* اگر آبش کم بود آب جوش اضاف کنید . مواظب باشید ته نگیرد.
* بعد سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه نمایید .
* مواد که پخته شد نعنا خشک را هم اضاف کنید و هم بزنید.
آش بلغور ما یک آش لعاب‌دار خوش‌رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می‌زنید و نوش جان می‌کنید.
این غذا یکی از غذاهای محلی ارومیه است امیدوارم خوشتان بیاید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *