مواد لازم برای تهیه آش اسفناج و لپه
نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم
نعنا داغ : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط : ۱ عدد
بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه
عدس : نصف پیمانه
لپه : یک چهارم پیمانه
کره یا روغن : پنجاه گرم
اسفناج : ۱ کیلوگرم
طرز تهیه آش اسفناج و لپه
اسفناج را خورد کنید پیاز را هم خلال کنید و با حبوبات، بلغور و ادویه بپزیم .
بعد از پخته شدن مواد، رشته پلویی را بریزید و آش را هم میزنیم.
بعد پیاز داغ نعنا و کره را هم اضاف کنیم تا آش جا بیفتد.و اماده سرو شود
بعد از پخته شدن مواد، رشته پلویی را بریزید و آش را هم میزنیم.
بعد پیاز داغ نعنا و کره را هم اضاف کنیم تا آش جا بیفتد.و اماده سرو شود