خانه / آشپزی / غذای محلی / طرز تهیه آش آبادانی

طرز تهیه آش آبادانی

1053939314519145102a.jpg

آش آبادانی یک آش بسیار خوشمزه و عالی می باشد که ما امروز قصد داریم طرز تهیه این آش را به شما آموزش دهیم این آش برای کسانی که اهل غذای تند هستند توصیه نمیشود چون آش تندی می باشد

گوشت (بدون چربی) ۲۵۰گرم
نخود نصف پیمانه
لوبیا سفید نصف پیمانه
عدس ۱پیمانه
برنج ۲پیمانه
پیاز ۱عدد
تره نیم کیلو
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کمی گرفته شود سپس کمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه کرده و وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد با مقداری آب حدودا ۱ساعت بپزند.بعد از مدت ذکر شده نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش به خوبی جا بیفتد.بعد از آماده شدن روی این آش را با کشک، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

نکات:

۱)این آش در آبادان به صورت بسیار تند سرو میشود.
۲)این آش باید به قدری بپزد که دقیقا مثل حلیم گوشت آن ریش ریش شود.
۳)حواستان باشد آش را چند دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیزد.
نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاکا شیرینی خوشمزه لاهیجان

شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است یک دسر بسیار خوشمزه و مورد ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *